Conferinta Nationala de Turism Medical din Romania

 International Health Tourism Center organizeaza Conferinta de Turism Medical din Romania, primul eveniment de anvergura in domeniul turismului medical in perioada 3-5 nov 2017 la Phoenicia Grand Hotel Bucuresti.

 Cu aceasta ocazie, Romania se alatura statelor care au dezvoltat turismul medical raspunzand astfel necesitatilor pacientilor de a identifica cel mai bun tratament la cele mai accesibile costuri.

 Conferinta de Turism Medical isi propune sa abordeze un nou concept prin care sustinem aducerea doctorilor din strainatate in Romania pentru ca pacientul roman sa aiba acces la ultimele tehnici si tratamente inovative in clinici/spitale din Romania. Incurajam, in acelasi timp, demersul prin care doctori romani care exceleaza in domeniul lor de activitate sa poata opera sau trata in clinici din strainatate.

 Workshop-urile se vor desfasura in data de 4 noiembrie si include o serie de prezentari pe diferite teme de inters din domeniul medical. La conferinta vor fi invitati furnizori de servicii medicale si profesionisti din domeniu din Romania, Grecia, Italia, Elvetia, SUA, asociatii profesionale din domeniul medical, asociatii de pacienti, furnizori de servicii din domeniul turismului, mass-media, precum si reprezentanti la nivel inalt a autoritatilor din tara si din strainatate.